LEDIGA JOBB

Vi SÖKER EN Teknisk eftermarknadschef till Farma Norden AB, Norrköping

AS FORS MW är ett estniskt företag etablerat 1992 med svenskt ägande och management. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner. Våra kunder återfinns på alla kontinenter från de minsta till de största företagen. I nuläget har företaget 160 anställda med verksamhet i Estland, Sverige och Kina. Omsättningen ligger runt 200 MSEK. www.forsmw.com

Placering: 

Östergötlands län, Södermanlands län

Bransch: 

Försäljning, marknad, reklam, Teknik, Naturvetenskap, Kundtjänstarbeten

Antal tjänster: 1

Som europeisk marknadsledare växer vi snabbt på den globala arenan och i detta expansiva skeende söker vi dig, driven eftermarknadschef med erfarenhet av eftermarknadsarbete inom segmenten jord, skog och/eller entreprenörsmaskiner på jakt efter nya utmaningar!

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att variera i allt från reservdelsförsäljning till att vara ansvarig för service, garanti- och reklamationsärenden för våra varumärken FARMA och BIGAB . Du leder det dagliga arbetet tillsammans med fyra medarbetare och du trivs med att dela med dig av dina erfarenheter och har en vilja att stärka bolagets produkter.

Vidare kommer din uppgift vara  att skapa en rapportstruktur för servicemeddelande gentemot återförsäljare och  vår fabrik i Estland. Eftermarknaden är ett av Fors MW prioriterade områden och satsningar görs för att kunna erbjuda våra kunder och återförsäljare en efter-marknadsservice som motsvarar våra produkters goda renommé. Du kommer tillsammans med dina medarbetare att vara en viktig del i detta arbete. Din arbetstid är mestadels förlagd till vårt eftermarknadskontor i Norrköping, men resor inom Norden kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av arbete inom något eller samtliga av bolagets produktsortiment.  Du har goda kunskaper och intresse av teknik.Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, där din sociala förmåga och intresse  av att leda människor är viktig. Goda kunskaper i engelska (även teknisk engelska) är en förutsättning och fler språk är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som europeisk marknadsledare växer vi snabbt och det finns goda möjligheter till avancemang inom bolaget.  

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar AS Fors MW med Experis. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070 377 54 27 alternativt marie.gutke@se.experis.com

Välkommen med din ansökan!

 

KONTAKTA OSS
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
SUPPORT
Kontaktinformation:
Växel: +46(0)11165770
Mob: +46(0)704790877
Fax: +46(0)11128370
aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2019 | Cookies