Fors MW:n kehitystoiminta ja myynti keskittyvät kolmeen toimialaan: maatalous, rakentaminen ja metsätalous. Fors MW:n päivittäinen toiminta keskittyy näiden toimialojen arkeen ja haasteisiin.
Maatalous
Fors MW toimittaa maataloustoimialalle BIGAB-vaihtolavavaunujärjestelmää. BIGAB on tärkeä ja luonnollinen osa maatilan päivittäisiä tehtäviä. BIGAB sopii kaikenlaisiin tehtäviin, sadonkorjuuseen, eläintenhoitoon, maansiirtoon ja mitä erilaisimpiin kuljetustehtäviin. Tuotteemme osallistuvat jokapäiväiseen työhön, ja siksi luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää. Valmistajana meidän on huolehdittava siitä, että tuotteemme ovat merkkimme laatumielikuvan mukaisia. Asiakkaamme arvostavat tuotteidemme korkeaa jälleenmyyntiarvoa. Maataloustoimialalle myymme lähinnä suurimpia BIGAB-malleja.
1
Rakentaminen
BIGAB on kuulunut luonnostaan pohjoismaisten rakennusurakoitsijoiden arkeen jo yli 30 vuotta. Se on suunniteltu toimimaan raskaassa työssä tunnista ja päivästä toiseen.
1
BIGAB-VAIHTOLAVAJÄRJESTELMÄ
Rakennusalalla BIGAB-vaihtolavajärjestelmän tuotteita käytetään mitä erilaisimpiin tehtäviin, kaivinkonesiirroista maansiirtoon ja teiden talvikunnossapitoon. – ja kun nosturina on BIGAB Z, yhdistelmä selviää lähes mistä tahansa tehtävästä. BIGAB-vaihtolavavaunu on urakoitsijan todellinen yleiskone. Se on suunniteltu kestämään kovaa ja jatkuvaa käyttöä. Varaosapalvelun on huolehdittava varaosien toimittamisesta heti tarpeen ilmetessä.
BIGAB-KIPPIPERÄVAUNUT
Vuonna 2014 BIGAB otti ensimmäisen askeleensa rakennusmarkkinoille esittelemällä BIGAB BT-8 -kippiperävaunun. BIGAB BT-8 on rakennusalalle suunnattu, vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettu kippiperävaunu. Siirrettävä teli tekee siitä ainutlaatuisen markkinoilla. Se edustaa sekä huippuluokan käytettävyyttä että nykyaikaista suunnittelua.
METSÄTALOUS
Metsätalouskäyttöön Fors MW tarjoaa FARMA-puutavaravaunuja ja -kuormaimia sekä NIAB-traktoriprosessoria. Fors MW on aikaisemmin keskittynyt pienille ja keskisuurille metsäalan toimijoille tarkoitettuihin laitteisiin. Viime vuosina olemme FARMA Generation 2 -mallistoon kuuluvien puutavaravaunujen myötä laajentaneet tuoteohjelmaamme suurempien toimijoiden suuntaan. Tämä tarkoittaa, että asiakaskuntamme yltää nyt pienmetsänomistajista suuriin metsäurakoitsijoihin. Tämä asettaa niin meille aivan uusia haasteita ja edellyttää joustavaa palveluorganisaatiota.
1
YHTEYSTIEDOT
AS FORS MW
Tule 30
76505 Saue
Estonia
Växel: +3726790000
Fax: +3726790001
info@forsmw.com
Org. no: 10094723
VAT no: EE100189685
HUOLTO
Tel: +46(0)11165770
E-mail: aftermarket@forsmw.com
AS FORS MW @ 2021 | Cookies
Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistamistarkoituksessa.